Neymar älskar poker

Poker är ett spel som är känt för att locka till sig många storspelare och kändisar. Den senaste i raden att bli förälskad i spelet är fotbollsproffset Neymar. Han fullkomligt älskar poker säger hans vänner.

737552-poker-vaska

Poker är ett utav de populäraste spelen i Sverige och vi svenskar är väldigt duktiga på poker och fullkomligt älskar det. Men det är inte bara i Sverige som pokern har fått sina anhängare, utan många av de stora stjärnorna har berättat om sin passion för spelet. Den senaste kändisen som kom ut med sitt pokerintresse var fotbollsproffset Neymar.

Neymar visar sitt intresse

I en intervju berättar ett brasilianskt pokerproffs om Neymars kärlek till spelet. Han berättar att stjärnan spelar varje dag och han har nyligen gått med i Pokerstars ”kändisstall” tillsammans med bland andra Ronaldo och Nadal. I och med sitt fullspäckade schema kan dock inte Neymar vara med så ofta och spela de stora turneringarna, även om han säkerligen skulle vilja. Varför han inte kunde vara med i de WSOP-events som hölls nyligen var bland annat för att han förberedde sig inför en Champions Leauge-final med sitt Barcelona.

Döpte hunden till Poker

Vidare berättar det brasilianska pokerproffset att Neymar om möjligt gillar poker ännu mer än vad han gör. Neymar är fullkomligt passionerad och har till och med döpt sin hund till Poker. Huruvida han kommer att vinna en pokertävling inom snar framtid är dock oklart. Klart är i alla fall att han är en jäkel på att dra in pengar när han anordnar sina pokerevenemang. I juli i år gjorde han sin officiella debut vid pokerbordet under sin egen välgörenhetsturnering. Under turneringen samlade han ihop 850 000 kronor till utsatta barn.